Ječam sa mariniranim brusnicama
uz bundevu, rukolu, golicu, parmezan i limunov dresing
499 din. - po porciji
Jedno pravo vege zadovoljstvo za hladne dane. Prava rapsodija boja će se naći na vašem tanjiru, a mnoštvo sjajnih ukusa u vašim ustima. Zapečena bundeva i prethodno marinirane brusnice čine savršenu kombinaciju, a pored njih tu su još ječam, rukola i golica u dresingu od limuna. Za kraj još kada budete posuli parmezan preko, budite sigurni da će ovo jelo da vam izmami osmeh na licu kada ga budete probali.
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 40 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, So |
Potrebno posuđe | Pleh, Rende, Šerpa |
Alergeni | Gluten, Mleko |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 631 kcal |
Sastojci koje dobijate | Batat |
Recenzije
Još nema komentara.