Junetina u sosu od paprike
sa aromatičnim pekarskim krompirićima
749 din. - po porciji
Mekana teletina i sos od paprike su idealni partneri kad su u pitanju meso i sosevi. Savršeno se dopunjuju i svaki zalogaj je lepši kada su zajedno. Za pekarski krompir je potrebno znati par stvari kako bi on bio savreno ukusan. Ima više kobinacija kada je njegovo pravljenje u pitanju, ali mi smo se odlučili za aromatični sa svežim ruzmarinom i rezultat je fenomenalan. Uz odabrane začine i par trikova Klopice i vi ćete ga napraviti kako treba i videćete o čemu pričamo. Jedno pravo vojvođansko jelo koje vraća uspomene, prijatno!
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 35-40 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, So |
Potrebno posuđe | Duboki tiganj, Šerpa |
Alergeni | Mleko |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 527kcal |
Sastojci koje dobijate | Junetina |
Recenzije
Još nema komentara.