Junetina u sosu od paprike

sa aromatičnim pekarskim krompirićima

749 din. - po porciji

Mekana teletina i sos od paprike su idealni partneri kad su u pitanju meso i sosevi. Savršeno se dopunjuju i svaki zalogaj je lepši kada su zajedno. Za pekarski krompir je potrebno znati par stvari kako bi on bio savreno ukusan. Ima više kobinacija kada je njegovo pravljenje u pitanju, ali mi smo se odlučili za aromatični sa svežim ruzmarinom i rezultat je fenomenalan. Uz odabrane začine i par trikova Klopice  i vi ćete ga napraviti kako treba i videćete o čemu pričamo. Jedno pravo vojvođansko jelo koje vraća uspomene, prijatno!

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

35-40 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Duboki tiganj, Šerpa

Alergeni

Mleko

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 527kcal
Masti: 13g
Ugljeni hidrati: 36g
Od toga šećeri: 3g
Proteini: 43g

Sastojci koje dobijate

Junetina
Krompir
Crvena paprika
Pavlaka za kuvanje
Mix začina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Junetina u sosu od paprike“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *