Kalabrijske njoke

sa junetinom, tikvicama i sirom u paradajz sosu

649 din. - po porciji

Ako ste zaljubljenik u italijansku kuhinju onda morate probati jelo iz ove regije. Kalabrija je poznata po dobrim ukusima, ali malo drugačijim od tradicionalne italijanske kuhinje, jer je ova regija i kolevka stare Grčke. Italijani su neprikosnoveni kad je u pitanju paradajz sos i testenina, a u ovom jelu je korišćen i krem sir koji je digao ove njoke sa junetinom na viši nivo. Morate probati spoj ove dve divne kulture i sigurni smo da ćete uživati u svakom zalogaju.

Nema na zalihama

Kategorija: Oznake: ,

Dodatne informacije

Vreme pripreme

25 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Šerpa, Veliki tiganj

Alergeni

Gluten, Mleko, Pšenica

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 700 kcal
Masti: 36g
Proteini: 31g
Ugljeni hidrati: 59g
Vlakna: 5g

Sastojci koje dobijate

Mlevena junetina
Njoke
Tikvice
Beli luk
Koncentrovani paradajz
Ljuta tucana
Krem sir
Pavlaka
Parmezan

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kalabrijske njoke“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *