Kaneloni sa rikotom i spanaćem

uz paradajz sos, mocarelu i parmezan

649 din. - po porciji

Upoznajte kanelone sa spanaćem, čuveni recept baka sa juga Italije. Ovaj specijalitet se uglavnom priprema pred Novu godinu, ali neće nam zameriti što ga sada predstavljamo. Spanać i rikota urolani u kore od lazanja, preliveno paradajz sosom i sve posuto mocarelom i parmezanom koji će se rastopiti preko kanola, a i vi zajedno sa njima dok budete uživali u ovom sjajnom vege jelu. Nema greške sa ovim izborom.

Nema na zalihama

Kategorija: Oznaka:

Dodatne informacije

Vreme pripreme

50 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Cediljka, Šerpa, Vatrostalna činija, Velika posuda

Alergeni

Gluten, Jaja, Mleko, Pšenica

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 788 kcal
Masti: 28g
Ugljeni hidrati: 82g
Proteini: 44g

Sastojci koje dobijate

Jaje
Spanać
Crni luk
Beli luk
Kore za lazanju
Pasirani paradajz
Rikota
Rendana mocarela
Parmezan sa muskatnim oraščićem
Miks začina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kaneloni sa rikotom i spanaćem“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *