Kineski plavi patlidžan
u soja sosu, đumbiru i belim lukom sa jasmin pirinčem
549 din. - po porciji
Jedno pravo vegansko zadovoljstvo. Patlidžan je namirnica koja se mora pravilno spremiti kako bi se njen ukus pokazao u pravom svetlu. Klopica je tu da vam pomogne da lako i savršeno napravite ovo jelo. Tekstura od soja sosa, đumbira i belog luka uz jasmin pirinač idealno ide sa plavim patlidžanom i sigurni smo da će oduševiti vaša čula.
Nema na zalihama
Dodatne informacije
| Vreme pripreme | 35 minuta |
|---|---|
| Potrebni sastojci | Maslinovo ulje, So |
| Potrebno posuđe | Dva tiganja, Šerpa |
| Alergeni | Gluten, Pšenica, Soja |
| Nutritivne vrednosti | Kalorije: 562kcal |
| Sastojci koje dobijate | Plavi patlidžan |






Recenzije
Još nema komentara.