Kineski plavi patlidžan
u soja sosu, đumbiru i belim lukom sa jasmin pirinčem
549 din. - po porciji
Jedno pravo vegansko zadovoljstvo. Patlidžan je namirnica koja se mora pravilno spremiti kako bi se njen ukus pokazao u pravom svetlu. Klopica je tu da vam pomogne da lako i savršeno napravite ovo jelo. Tekstura od soja sosa, đumbira i belog luka uz jasmin pirinač idealno ide sa plavim patlidžanom i sigurni smo da će oduševiti vaša čula.
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 35 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Maslinovo ulje, So |
Potrebno posuđe | Dva tiganja, Šerpa |
Alergeni | Gluten, Pšenica, Soja |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 562kcal |
Sastojci koje dobijate | Plavi patlidžan |
Recenzije
Još nema komentara.