Kineski plavi patlidžan

u soja sosu, đumbiru i belim lukom sa jasmin pirinčem

549 din. - po porciji

Jedno pravo vegansko zadovoljstvo. Patlidžan je namirnica koja se mora pravilno spremiti kako bi se njen ukus pokazao u pravom svetlu. Klopica je tu da vam pomogne da lako i savršeno napravite ovo jelo. Tekstura od soja sosa, đumbira i belog luka uz jasmin pirinač idealno ide sa plavim patlidžanom i sigurni smo da će oduševiti vaša čula.

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

35 minuta

Potrebni sastojci

Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Dva tiganja, Šerpa

Alergeni

Gluten, Pšenica, Soja

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 562kcal
Masti: 2g
Ugljeni hidrati: 100g
Od toga šećeri: 27g
Proteini: 15g

Sastojci koje dobijate

Plavi patlidžan
Beli luk
Đumbir
Mladi luk
Jasmin pirinač
Gustin
Mešavina sa soja sosem (soja sos, tamni soja sos, gustin, šećer)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kineski plavi patlidžan“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *