Korejski Bibimpap sa junetinom

uz tikvice, pečurke, šargarepu i rižu u susam-soja sosu

649 din. - po porciji

Bibimpap je korejski naziv za mešanje pirinča i upravo ćete to da uradite sa ovim jelom. Poslužičete pirinač, a zatim redom stavljati namirnice koje ste spremili po njihovoj recepturi i na kraju pomešati sve da se ukusi i teksture sjedine. U ovom jelu se nalazi dosta različitih tekstura poput hrskave šargarepe , mekane tikvice, dinstanih pečuraka, svežeg mladog luka i sve je blago povezano soja sosem i slatkim susamovim uljem. Uz neizostavni pirinač i mlevenu junetinu bićete pokriveni na svim poljima, a uživanje je zagarantovano svakim zalogajem!

Nema na zalihama

Kategorija: Oznaka:

Dodatne informacije

Vreme pripreme

45 minuta

Potrebni sastojci

Biber, So, Ulje

Potrebno posuđe

Guliver, Šerpa, Tiganj

Alergeni

Soja, Susam

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 810 kcal
Masti: 36g
Ugljeni hidrati: 90g
Od toga šećeri : 18g
Vlakna: 5g
Proteini: 40g

Sastojci koje dobijate

Mlevena junetina
Zelena tikvica
Šargarepa
Šampinjoni
Mladi luk
Đumbir
Beli luk
Jasmin pirinač
Jabukovo sirće
Soja sos
Slatko susamovo ulje
Ljuti sos

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Korejski Bibimpap sa junetinom“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *