Limone pollo pasta
Špagete sa piletinom u kremastom sosu sa paradajzom i pečenim limunom
499 din. - po porciji
Ovog puta Klopica vam predstavlja jednu osvežavajuću pastu sa juga Italije. Zasluge za savršeni i malo drugačiji ukus piletine na koji ste navikli su za toskanski začin kojim ćete prethodno marinirati piletinu. Kremasti sos će jelo učiniti sočnijim, paradajz ce dati prepoznavljivu notu Italije, a pečeni limun će biti kruna ovog jela i osveženje koje ćete svakim zalogajem osećati.
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 40 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, Puter, So |
Alergeni | Gluten, Mleko, Pšenica |
Potrebno posuđe | Rende, Šerpa, Veliki tiganj |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 780kcal |
Sastojci koje dobijate | Pileći file |
Recenzije
Još nema komentara.