Limone pollo pasta

Špagete sa piletinom u kremastom sosu sa paradajzom i pečenim limunom

469 din. - po porciji

Ovog puta Klopica vam predstavlja jednu osvežavajuću pastu sa juga Italije. Zasluge za savršeni i malo drugačiji ukus piletine na koji ste navikli su za toskanski začin kojim ćete prethodno marinirati piletinu. Kremasti sos će jelo učiniti sočnijim, paradajz ce dati prepoznavljivu notu Italije, a pečeni limun će biti kruna ovog jela i osveženje koje ćete svakim zalogajem osećati.

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

40 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, Puter, So

Alergeni

Gluten, Mleko, Pšenica

Potrebno posuđe

Rende, Šerpa, Veliki tiganj

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 780kcal
Masti: 33g
Ugljeni hidrati: 79g
Od toga šećeri: 7g
Vlakna: 7g
Proteini: 46g

Sastojci koje dobijate

Pileći file
Beli luk
Paradajz (roma)
Limun
Linguine
Krem sir
Parmezan
Toskanski začin

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Limone pollo pasta“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *