Kremasti rižoto sa morskim plodovima
u belom vinu sa graškom, šafranom i parmezanom
799 din. - po porciji
Rižoto sa morskim plodovima ako se spremi na pravi način sigurno spada u najukusnija jela današnjice. Kremasta struktura i savršen ukus se dobija uz par trikova, kako kod pripreme pirinča tako i kod začinjavanja istog. Žuti šafran i parmezan odigraće svoju ulogu koju će te prepoznati, a grašak ubacuje malo potrebne povrtne svežine. Sve u svemu savršen sklop mnoštvo namirnica imaju za rezultat i savršen svaki zalogaj. Klopica je tu da vam pomogne da napravite ovo jelo kako i dolikuje!
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 35 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, So |
Potrebno posuđe | Dva tiganja, Šerpa |
Alergeni | Mleko, Morski plodovi |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 634 kcal |
Sastojci koje dobijate | Morski plodovi |
Recenzije
Još nema komentara.