Las kare u sosu od jabuka i brusnica

sa zapečenom šargarepom i pekarskim krompirom

549 din. - po porciji

Las kare (svinjska krmenadla) ume da bude vrlo sočna i ukusna, ali samo ako se spreme na pravi način, a Klopica je tu da vam u tome i pomogne. Još kad ga prelijete fantastičnim sosom od svežih jabuka i suvih brusnica, raspametićete se. Kao prilog tu su vam pekarski krompirići i zapečena šargarepa. Prijatno!

Nema na zalihama

Kategorija: Oznaka:

Dodatne informacije

Vreme pripreme

40 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Puter, So, Ulje

Potrebno posuđe

Pleh, Tiganj

Alergeni

Mleko

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 700kcal
Masti: 29g
Ugljeni hidrati: 71g
Vlakna: 11g
Proteini: 39g

Sastojci koje dobijate

Krmenadla
Krompir
Šargarepa
Crni luk
Jabuka
Kandirane brusnice
Pileća supena kocka
Cimet
Jesenji miks začina
Peršun

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Las kare u sosu od jabuka i brusnica“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *