Leskovačka mućkalica
sa svinjskim vratom, suvom i pečenom paprikom i pančetom
599 din. - po porciji
Leskovačka mućkalica je jedan od najpoznatijih specijaliteta juga Srbije i Klopica vam predstavlja pripremu ovog jela na malo zdraviji način. Pečena i suva paprika su neizostavni sastojci ovog sjajnog jela. Tu su još svinjski vrat, pančeta, sok od paradajza i mnoštvo odabranih začina bez kojih ovaj poznati specijalitet ne bi bio to što jeste. Saznajte zašto je jelo koje je nastalo slučajno danas u ponudi mnogih restorana kako kod nas tako i u inostranstvu.
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 1h 40min |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, So |
Potrebno posuđe | Pleh, Široka šerpa, Srednja šerpa |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 678 kcal |
Sastojci koje dobijate | Svinjski vrat |
Recenzije
Još nema komentara.