Le Boeuf Doux a la Campagne

Mekani komad junetine u sosu od gorgonzole sa parmezan tikvicama i šargarepom

1.199 din. - po porciji

Pokazaćemo vam kako Francuzi prave savršen komad na seoski način. Pažljivo odabrani začini, vreme i način prženja su veoma bitni u ovom poduhvatu, a Klopica je tu da vam olakša taj deo. Zapečena zelena tikvica i šargarepa u parmezanu izabrani su za prilog ovog sjanog jela. Imate priliku da probate specijalitet seoskih regija Francuske i verujte nam, nećete pogrešiti!

Nema na zalihama

Kategorije: , Oznake: ,

Dodatne informacije

Vreme pripreme

35 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Pleh, Šerpa, Tiganj

Alergeni

Mleko, Muskatni oraščić

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 711 kcal
Masti: 25g
Ugljeni hidrati: 32g
Proteini: 57g

Sastojci koje dobijate

Rozbratna
Šargarepa
Tikvica zelena
Parmezan
Gorgonzola
Pavlaka za kuvanje
Muskatni oraščić
Puter
Miks začina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Le Boeuf Doux a la Campagne“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *