Medaljoni u kremastom sosu
sa tikvicama i šargarepom
599 din. - po porciji
Medaljoni od svinjskog filea u sosu koji vraća u mladost. Veoma popularan sos iz davnina koji se koristio za većinu recepata u kojim dominiraju svinjsko i juneće meso. Stariji će razumeti o čemu pričamo kada ga budu probali, a mlađi bi trebalo da poslušaju starije i da se ne dvoume oko ovog izbora 🙂 Čast da se nađu pored medaljona u ovom sjajnom sosu dobile su grilovane tikvice i šargarepa. Jedno obilno jelo koje je za svaku preporuku, uz to preporučujemo da obezbedite neko parče hleba, jer nećete odoleti umakanju u sos, prijatno!
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 40 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, Puter, So, Suncokretovo ulje |
Potrebno posuđe | Blender, Gril tiganj, Šerpa, Tiganj |
Alergeni | Gluten, Mleko, Pšenica |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 541 kcal |
Sastojci koje dobijate | Svinjski file |