Orzo sa povrćem na italijanski način
uz parmezan i orahe
449 din. - po porciji
Orzo je pasta pirinčanog oblika koja u koju ćete se odma zaljubiti kad je budete probali. Uz italijanski način pripreme i recepture, napravćete savršeno kremasto jelo, na koje ni gurmani neće ostati imuni. Pečurke i boranija sa italijanskim začinima, pečeni čeri sa belim lukom i orasima i sve to povezano puterom i parmezanom učiniće da vam svaki zalogaj bude sa osmehom!
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 35 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, Puter, So |
Potrebno posuđe | Pleh, Šerpa, Veliki tiganj |
Alergeni | Gluten, Mleko, Orašasti plodovi, Pšenica |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 720 kcal |
Sastojci koje dobijate | Čeri paradajz |
Recenzije
Još nema komentara.