Orzo sa povrćem na italijanski način

uz parmezan i orahe

449 din. - po porciji

Orzo je pasta pirinčanog oblika koja u koju ćete se odma zaljubiti kad je budete probali. Uz italijanski način pripreme i recepture, napravćete savršeno kremasto jelo, na koje ni gurmani neće ostati imuni. Pečurke i boranija sa italijanskim začinima, pečeni čeri sa belim lukom i orasima i sve to povezano puterom i parmezanom učiniće da vam svaki zalogaj bude sa osmehom!

Nema na zalihama

Kategorija: Oznaka:

Dodatne informacije

Vreme pripreme

35 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, Puter, So

Potrebno posuđe

Pleh, Šerpa, Veliki tiganj

Alergeni

Gluten, Mleko, Orašasti plodovi, Pšenica

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 720 kcal
Masti: 45g
Ugljeni hidrati: 62g
Od toga šećeri : 12g
Vlakna: 8g
Proteini 21 g

Sastojci koje dobijate

Čeri paradajz
Boranija
Braon šampinjoni
Crni luk
Beli luk
Orzo
Parmezan
Orasi
Slatki balsamiko
Italijanska mešavina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Orzo sa povrćem na italijanski način“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *