Akcija!

Piccata teletina u sosu od kapra

i limuna sa parmezan šargarepom i graškom na puteru sa mirođijom

699 din. - po porciji

Piccata teletina je italijanski uvoz na američko tlo i danas se ne može zamisliti ni jedan italijansko-amreički restoran bez ovog jela na meniju! Klopica vam predstavlja recept sa tradicionalnim metodama pravljenja ovog specijaliteta. Mekana teletina prelivena sosem od limuna sa peršunom i kaprom neće vas ostaviti ravnodušnim. Zvezdi na tanjiru savršeno parira grašak na puteru i mirođiji, kao i parmezan šargarepa o kojoj ne treba trošiti suviše reči. Predivna mešavina ukusa i tekstura u koju će te se uveriti ako probate ovo jelo!

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

30 minuta

Potrebni sastojci

Biber, So, Ulje

Potrebno posuđe

Šerpa, Tiganj

Alergeni

Gluten, Mleko, Pšenica

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 504 kcal
Masti: 16g
Ugljeni hidrati: 42g
Proteini: 49g

Sastojci koje dobijate

Teletina
Grašak
Šargarepa
Limun
Kapar
Parmezan
Puter
Brašno
Peršun
Miks začina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Piccata teletina u sosu od kapra“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *