Pikantni bataci u sosu sa čedar sirom
i kukuruzom sa meksičkim taco začinom u tortilji
599 din. - po porciji
Idemo malo do Meksika i da se upoznamo sa njihovim spremanjem pilećih bataka. Naravno da je ljuta papričica nešto što se teško može izbeći u njihovoj kuhinji pa je tako i slučaj sa našim jelom. Balans ovom zanimljivom jelu daju osvežavajući sos i istopljeni čedar sir, tako da ljutina svkako nije u prvom planu. Tu je naravno i kukuruz šećerac, a sve je začinjeno popularnim taco začinom koji vas svakim zalogajem i šalje u Meksiko. Klopica samo mora jedan savet da vam da kada je u pitanju ovo jelo, tortilje jesu ukusna, ali i neuredna poslastica : )
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 30 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, So |
Potrebno posuđe | Šerpa, Tiganj |
Alergeni | Jaja, Mleko |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 730kcal |
Sastojci koje dobijate | Pileći bataci |
Recenzije
Još nema komentara.