Zapečena piletina u bešamel sosu

sa povrćem i kačkavaljem

599 din. - po porciji

Piletina se uvek izvanredno slagala sa bešamel sosem i zato vam predstavljamo recept koji se nama  najviše dopao kada je ova kombinacija u pitanju. Dinstana šargarepa, paprika i tikvice uz kuvani brokoli takođe su našli svoje mesto u ovom sjajnom jelu. Za kraj kada se bešamel i kackavalj zapeku u rerni, prosto nećete moći dočekati da probate.

Nema na zalihama

Kategorija: Oznaka:

Dodatne informacije

Vreme pripreme

75 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, Puter, So

Potrebno posuđe

Šerpa, Tiganj

Alergeni

Gluten, Mleko, Pšenica

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 727kcal
Masti: 16g
Ugljeni hidrati: 47g
Proteini: 69g

Sastojci koje dobijate

Pileći file
Brokoli
Šargarepa
Paprika
Bela tikvica
Crni luk
Beli luk
Začinjeni senf
Edamer
Mleko
Brašno
Pavlaka za kuvanje
Peršun

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Zapečena piletina u bešamel sosu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *