Svinjski file u javorovom sirupu

sa zapečenom bundevom

549 din. - po porciji

Prvo pržen pa zatim zapečen komad svinjskog filea kad prelijete sosom od javorovog sirupa, senfa i sveže žalfije ućiniće vas zvedom u vašem domu. Svakim zalogajem ukućani neće skidati osmeh sa lica , to vam garantujemo. Zapečena bundeva je izabrana da bude savršen prilog ovom ukusnom i zanimljivom jelu.

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

40 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 433 kcal
Masti: 6g
Ugljeni hidrati: 48g
Od toga šećeri : 12g
Proteini: 40g

Sastojci koje dobijate

Svinjski file
Bundeva
Javorov sirup
Jabukovo sirće
Senf
Ruzmarin

Potrebno posuđe

Pleh, Tiganj

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Svinjski file u javorovom sirupu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *