Terijaki junetina na japanski način

sa đumbirom, paprikom, šargarepom i nudlama

549 din. - po porciji

Terijaki sos koji je proslavio azijsku kuhinju u kombinaciji sa junetinom prosto morate probati. Japanci imaju svoj metod spremanja ovog jela i mi ga prenosimo vama. Fuzija đumbira i slatkoće meda daju ovom jelu posebnu notu, a tu su još paprika, šargarepa i sve je posuto kikirikijem na kraju. Mislimo da su dalje reči suvišne 🙂

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

25-35 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Cediljka, Šerpa, Veliki tiganj

Alergeni

Soja, Susam

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 763 kcal
Masti: 36 g
Ugljeni hidrati: 70 g
Proteini: 41 g

Sastojci koje dobijate

Junetina
Paprika
Šargarepa
Nudle
Kikiriki
Mešavina za terijaki sos
Susamovo ulje
Đumbir u prahu

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Terijaki junetina na japanski način“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *