Tika masala sa spanaćem

u kokosovom mleku sa đumbirom, limunom i basmati pirinčem

599 din. - po porciji

Tika masala je jedno od najpoznatijih indijskih jela i postoji više načina pripreme, a Klopica vam predstavlja verziju koja se nama najviše svidela. Marinirana piletina pržena pa posle kuvana u kombinaciji kokosovog mleka i paradajz soka čini bazu ovog poznatog jela. Uz pažljivo odabrane začine napravićete sa lakoćom Tika masalu, a kao prilog tu je basmati pirinač bez koga ovo jelo prosto ne može. Posetite Indiju uz malo mašte. Srećan put i prijatno!

Nema na zalihama

Kategorija: Oznake: ,

Dodatne informacije

Vreme pripreme

35-45 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, Puter, So

Potrebno posuđe

Duboki tiganj, Šerpa

Alergeni

Mleko

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 660 kcal
Masti: 13g
Ugljeni hidrati: 72g
Od toga šećeri: 5g
Vlakna: 5g
Proteini: 43g

Sastojci koje dobijate

Pileći file
Crni luk
Beli luk
Đumbir
Baby spanać
Limun
Paradajz u kokosu
Basmati pirinač
Pavlaka za kuvannje
Masala miks začina
Tucana paprika
Peršun

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Tika masala sa spanaćem“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *