Tofu sa susamom u kikiriki sosu
uz jasmin pirinač i brokoli
549 din. - po porciji
Tofu je definitivno najpopularnija alternativa za meso i najčešća namirnica u veganskoj ili vegeterijanskoj kuhinji. Mi vam predstavljamo hrskavi tofu u kombinaciji sa prezlama i susamom. Sjani sos od kikirikija sa tahinijem i soja sosem oduševiće vas u to smo sigurni. Kuvani pa prženi brokoli sa djumbirom i belim lukom savršeno se uklopio u ovom jelu, dok jasmin pirinač je nešto bez čega se ne može zamisliti azijska kuhinja. Topla preporuka čak i izrazitim gurmanima, jer ovakav zanimljiv recept vredi probati!
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 35 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, So |
Potrebno posuđe | Šerpa, Tiganj |
Alergeni | Gluten, Kikiriki, Pšenica, Soja, Susam |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 709 kcal |
Sastojci koje dobijate | Tofu |
Recenzije
Još nema komentara.