Zapečena piletina sa lešnicima

i senfom u pireu od graška

549 din. - po porciji

Klopica vam predstavlja jedan zanimljiv recept koji je “ukraden” u jednom poznatom beogradskom restoranu na koji nismo ostali ravnodušni! Piletina premazanom smesom jaja i senfa pa posuta izmrvljenim lešnicima je fantastična, jer iznutra je zadržala sočnost, a preko je hrskava. Iako je ona zvezda na tanjiru, uz nju ide i preukusni pire od graška sa balim lukom. Ukoliko ništa slično niste probali, pravo je vreme za nove stvari!

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 549 Kategorija: Oznake: ,

Dodatne informacije

Vreme pripreme

30 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, Puter, So

Potrebno posuđe

Šerpa, Tiganj

Alergeni

Gluten, Jaja, Mleko, Orašasti plodovi, Pšenica

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 568 kcal
Masti: 23g
Ugljeni hidrati: 46g
Od toga šećeri: 13g
Vlakna: 25g
Proteini: 47g

Sastojci koje dobijate

Pileći file
Jaja
Grašak
Beli luk
Lešnici
Senf
Majonez
Grčki jogurt
Prezle
Miks začina
Miks začina za sos

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Zapečena piletina sa lešnicima“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *