Zapečena piletina sa lešnicima
i senfom u pireu od graška
549 din. - po porciji
Klopica vam predstavlja jedan zanimljiv recept koji je “ukraden” u jednom poznatom beogradskom restoranu na koji nismo ostali ravnodušni! Piletina premazanom smesom jaja i senfa pa posuta izmrvljenim lešnicima je fantastična, jer iznutra je zadržala sočnost, a preko je hrskava. Iako je ona zvezda na tanjiru, uz nju ide i preukusni pire od graška sa balim lukom. Ukoliko ništa slično niste probali, pravo je vreme za nove stvari!
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 30 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, Puter, So |
Potrebno posuđe | Šerpa, Tiganj |
Alergeni | Gluten, Jaja, Mleko, Orašasti plodovi, Pšenica |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 568 kcal |
Sastojci koje dobijate | Pileći file |
Recenzije
Još nema komentara.