Zapečeni grgeč sa dukkah miksom
uz karemelizovani luk sa čerijem i boranijom
1.099 din. - po porciji
Sa ovim jelom sigurno se nećete razočarati, šta više bićete pohvaljeni sigurno od strane ukućana. Zapečeni grgeč sa dukkah miksom koji broji orahe, bademe, susam , korijander i još par začina koji su digli već odličan ukus ove ribe na još viši nivo. Karemelizovani crveni luk na balsamiku sa pečenim čerijem i boranijom čine prilog iz snova zvezdi na tanjiru. Tu nije kraj, jer aromatočni krompirići sa svežim ruzmarinom popunjavaju preostalu prazninu tanjira i vaše de lux putovanje može da počne.
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 40 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, So |
Potrebno posuđe | Šerpa, Tiganj |
Alergeni | Orašasti plodovi, Riba, Susam |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 331 kcal |
Sastojci koje dobijate | Grgeč |
Recenzije
Još nema komentara.