Gravče na tavče

sa domaćom kobasicom i suvom paprikom (ili posno)

399 din.599 din. - po porciji

Klopica vam predstavlja čuveno makedonsko jelo “Gravče na tavče” ili kod nas popularni prebranac. Pasulj tetovac je je glavna zvezda u pripremi ovog specijaliteta, ali i domaća juneća kobasica od naših partnera iz “Gradskog domaćina” je svakako nešto na šta nećete ostati ravnodušni. Tu se još nalazi i popularna suva paprika koja daje poseban šmek ovom jelu. Uz odabrane začine napravite ovaj sjajni specijalitet sa juga kako dolikuje, prijatno!

Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznake: ,

Dodatne informacije

Vreme pripreme

1h 40min

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So, Ulje

Potrebno posuđe

Šerpa, Tiganj, Vatrostalna činija

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 987 kcal
Masti: 34g
Ugljeni hidrati: 119g
Proteini: 61g

Sastojci koje dobijate

Domaća kobasica
Pasulj tetovac
Crni luk
Suva paprika
Aleva paprika
Bio začin
Peršun

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Gravče na tavče“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *