Junetina u vinu i konjaku

sa pečurkama, pančetom i barenim krompirom

599 din. - po porciji

Savršeno dinstana junetina u vinu i konjaku obradovaće sve prave gurmane. Dodatni šmek jelu baciće pančeta, dok su pečurke neizostavna namirnica kad je u pitanju priprema ovakvih jela. Bareni krompir se takođe našao u tanjiru i savršeno se uklpoio u ovaj sastav. Klopica vam toplo preporučuje ovaj izbor ako ste pravi gurman i volite malo jača jela.

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

1h 50min

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Široka šerpa (ili veliki duboki tiganj), Srednja šerpa

Alergeni

Gluten, Pšenica

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 585 kcal
Masti: 13g
Ugljeni hidrati: 53g
Od toga šećeri: 3g
Proteini: 48g

Sastojci koje dobijate

Juneći but
Pančeta
Krompir
Šampinjoni
Crni luk
Beli luk
Crno vino
Konjak
Brašno
Miks začina
Peršun
Tucana paprika

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Junetina u vinu i konjaku“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *