Junetina u vinu i konjaku
sa pečurkama, pančetom i barenim krompirom
599 din. - po porciji
Savršeno dinstana junetina u vinu i konjaku obradovaće sve prave gurmane. Dodatni šmek jelu baciće pančeta, dok su pečurke neizostavna namirnica kad je u pitanju priprema ovakvih jela. Bareni krompir se takođe našao u tanjiru i savršeno se uklpoio u ovaj sastav. Klopica vam toplo preporučuje ovaj izbor ako ste pravi gurman i volite malo jača jela.
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 1h 50min |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, So |
Potrebno posuđe | Široka šerpa (ili veliki duboki tiganj), Srednja šerpa |
Alergeni | Gluten, Pšenica |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 585 kcal |
Sastojci koje dobijate | Juneći but |
Recenzije
Još nema komentara.