Las kare u sosu od jabuka i brusnice

sa zapečenom šargarepom i pekarskim krompirom

569 din. - po porciji

Las kare ume da bude vrlo sočan i ukusan, ali samo ako se spremi na pravi način, a Klopica je tu da vam u tome i pomogne. Još kad ga prelijete fantastičnim sosom od svežih jabuka i suvih brusnica, raspametićete se. Kao prilog tu su vam pekarski krompirići i zapečena šargarepa. Saznajte, ako niste do sada, zašto se jabuka i svinjsko meso, još od davnina, najbolje slažu kad su zajedno.

Nema na zalihama

Kategorija: Oznaka:

Dodatne informacije

Vreme pripreme

30-35 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Dva pleha, Tiganj

Alergeni

Mleko

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 700 kcal
Masti: 29g
Ugljeni hidrati: 71g
Proteini: 39g

Sastojci koje dobijate

Las kare
Krompir
Šargarepa
Crni luk
Jabuka
Kandirane brusnice
Pileća supena kocka
Cimet
Jesenji miks začina
Peršun

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Las kare u sosu od jabuka i brusnice“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *