Medaljoni u sosu sa pečurkama
na prženici uz dinstanu šargarepu sa belim lukom i peršunom
599 din. - po porciji
Predstavljamo vam jedan sjajan recept od naših prijatelja iz ekipe “Za svaciji ukus” , nas je jelo oduševilo i ne sumnjamo da će i vas! Podlogu i predivan čar ovom jelu daju hrskave prženice, preko njih sočni medaljoni, a preko svega kremasti sos od pečurki. Za prilog odabrali su dinstanu šrgarepu zajedno sa belim lukom i peršunom i nisu pogrešili, rezultat je fantastičan!!!
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 40 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, Puter, So |
Potrebno posuđe | Dva tiganja |
Alergeni | Gluten, Jaja, Mleko, Pšenica |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 662 kcal |
Sastojci koje dobijate | Svinjski file |
Recenzije
Još nema komentara.