Osso Buco

Teletina sa dinstanim povrćem i gremolata marinadom

669 din. - po porciji

Klopica vam predstavlja jedno od najpoznatijih jela Lombardije i cele Italije. Ovaj poznati gastronomski užitak po nazivu “Osso Buco” je mekana teletina kuvana u povrću i belom vinu. Preko mesa se posipa poznata italijanska marinada pod nazivom gremolata koja unosi šmek i svežinu pri svakom zalogaju. Kao prilog tradicionalno se služi milanski rižoto sa šafranom, tako da imate priliku da probate ove jelo na  autentičan način i uživate u njemu kako dolikuje!

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

90 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Puter, So

Potrebno posuđe

Šerpa, Velika šerpa

Alergeni

Gluten, Pšenica

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 778kcal
Masti: 22g
Ugljeni hidrati: 77g
Proteini: 61g

Sastojci koje dobijate

Teletina
Crni luk
Beli luk
Šargarepa
Limun
Seckani paradajz
Basmati pirinač
Belo vino
Brašno
Goveđa supena kocka
Povrtna supena kocka
Šafran
Peršun

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Osso Buco“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *