Pesto Genovese lazanja

sa morskim plodovima, veluta ribljim sosem i čeri paradajzom

999 din. - po porciji

Kako najbolje opisati ovo jelo u jednoj reči? Ludilo! Sigurno ste probali razne lazanje, ali kao ovu niste sigurno i pravi je greh ne uraditi to. Veluta riblji sos, sa dinstanim morskim plodovima i čeri paradajzom, uz sjajni pesto genoveze čine strukturu uz pomoć koje ćete dizati “spratove” na našoj lazanji. Sa domaćim korama i uz pomoć Klopice nema razloga da ne napravite ovo jelo kao vrhunski kuvar. Ako tragate za novim zanimljivim ukusima onda častite sebe i obradujte najmilije ovim fantastičnim jelom, jer se nećete pokajati.

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

50 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Secko, Šerpa, Tiganj, Vatrostalna činija

Alergeni

Gluten, Jaja, Mleko, Morski plodovi, Orašasti plodovi, Pšenica

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 765kcal
Masti: 29g
Ugljeni hidrati: 82g
Od toga šećeri: 4g
Proteini: 43g

Sastojci koje dobijate

Morski plodovi
Čeri paradajz
Kore za lazanju
Parmezan
Belo vino
Dodatak za riblju čorbu
Brašno
Puter
Pinjoli
Bosiljak

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pesto Genovese lazanja“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *