Pesto Genovese lazanja
sa morskim plodovima, veluta ribljim sosem i čeri paradajzom
999 din. - po porciji
Kako najbolje opisati ovo jelo u jednoj reči? Ludilo! Sigurno ste probali razne lazanje, ali kao ovu niste sigurno i pravi je greh ne uraditi to. Veluta riblji sos, sa dinstanim morskim plodovima i čeri paradajzom, uz sjajni pesto genoveze čine strukturu uz pomoć koje ćete dizati “spratove” na našoj lazanji. Sa domaćim korama i uz pomoć Klopice nema razloga da ne napravite ovo jelo kao vrhunski kuvar. Ako tragate za novim zanimljivim ukusima onda častite sebe i obradujte najmilije ovim fantastičnim jelom, jer se nećete pokajati.
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 50 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, So |
Potrebno posuđe | Secko, Šerpa, Tiganj, Vatrostalna činija |
Alergeni | Gluten, Jaja, Mleko, Morski plodovi, Orašasti plodovi, Pšenica |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 765kcal |
Sastojci koje dobijate | Morski plodovi |
Recenzije
Još nema komentara.