Rozbratna reserve

sa zapečenom parmezan šargarepom i krompir pireom

949 din. - po porciji

Sjajni odrezak govedine koji se nalazi na središnjem delu leđa i koji je odležao 35-40 dana u posebnim uslovima sa određeno podešenom temperaturom i vlagom. Svako june iz mesare Jokić ima specifičan vid ishrane kako bi se dobio veličanstven komad mesa sa kremasto-mekim slojevima masti. Ovakav način ishrane iziskuje duži i komplikovaniji uzgoj, ali nesvakidasnji ukus na tanjiru opravdava svaki trud. Zato vam Klopica omogućava da spremite ovo savršenstvo na pravi način i uživate u njemu kako i dolikuje. Kao prilog ide krompir pire i zapečena šargarepa sa parmezanom koja će vas isto oduševiti.

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

50 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, Puter, So

Potrebno posuđe

Mikser, Pleh, Šerpa, Veliki tiganj

Alergeni

Mleko

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 512kcal
Masti: 10g
Ugljeni hidrati: 51g
Od toga šećeri: 11g
Proteini: 57g

Sastojci koje dobijate

Robratna
Krompir
Šargarepa
Parmezan
Mleko
Beli luk u prahu
Ruzmarin

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Rozbratna reserve“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *