Rozbratna reserve
sa zapečenom parmezan šargarepom i krompir pireom
949 din. - po porciji
Sjajni odrezak govedine koji se nalazi na središnjem delu leđa i koji je odležao 35-40 dana u posebnim uslovima sa određeno podešenom temperaturom i vlagom. Svako june iz mesare Jokić ima specifičan vid ishrane kako bi se dobio veličanstven komad mesa sa kremasto-mekim slojevima masti. Ovakav način ishrane iziskuje duži i komplikovaniji uzgoj, ali nesvakidasnji ukus na tanjiru opravdava svaki trud. Zato vam Klopica omogućava da spremite ovo savršenstvo na pravi način i uživate u njemu kako i dolikuje. Kao prilog ide krompir pire i zapečena šargarepa sa parmezanom koja će vas isto oduševiti.
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 50 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, Puter, So |
Potrebno posuđe | Mikser, Pleh, Šerpa, Veliki tiganj |
Alergeni | Mleko |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 512kcal |
Sastojci koje dobijate | Robratna |
Recenzije
Još nema komentara.