Vojvođanski bećarac sa jajima
i piletinom
549 din. - po porciji
Jednom pravo domaćinsko vojviđansko jelo. Smatramo da na svakoj srpskoj trpezi barem jednom nedeljno se treba naći ‘’ jelo na kašiku ’’, a ovo tradicionalno jelo je svakako pravi izbor za tako nešto. Uz par trikova kombinacijom paprike, cnog luka, paradajza i jaja dobijamo čuveni bećarac koji se može kombinovati sa različitim vrstama mesa, ali mi smo se opredelili za piletinu, prijatno!
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 35-40 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, So |
Potrebno posuđe | Šerpa, Tiganj |
Alergeni | Jaja |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 511 kcal |
Sastojci koje dobijate | Pileći file |
Recenzije
Još nema komentara.