Vojvođanski bećarac sa jajima

i piletinom

549 din. - po porciji

Jednom pravo domaćinsko vojviđansko jelo. Smatramo da na svakoj srpskoj trpezi barem jednom  nedeljno se treba naći ‘’ jelo na kašiku ’’, a ovo tradicionalno jelo je svakako pravi izbor za tako nešto. Uz par trikova kombinacijom paprike, cnog luka, paradajza i jaja dobijamo čuveni bećarac koji se može kombinovati sa različitim vrstama mesa, ali mi smo se opredelili za piletinu, prijatno!

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

35-40 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Šerpa, Tiganj

Alergeni

Jaja

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 511 kcal
Masti:15g
Ugljeni hidrati: 32g
Proteini: 61g

Sastojci koje dobijate

Pileći file
Jaja
Paprika
Crni luk
Paradajz
Miks začina
Peršun

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Vojvođanski bećarac sa jajima“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *