Zapečena piletina na francuski način

sa vinom, brendijem, bukovačom, šampinjonima i griz uštpcima

649 din. - po porciji

Upoznaćemo vas sa jednim sjajnim načinom pripreme piletine na francuski način. Tajna je sos u kom se piletina krčka u rerni. Zasluge za taj sos idu pečurkama, belom vinu, brendiju i odabranim začinima. Zanimljivi griz uštpci sa peršunom i parmezanom takođe će upiti ovaj sjajni sos i konstatno ćete uživati sajnim ukusima severa Francuske.

Nema na zalihama

Kategorija: Oznaka:

Dodatne informacije

Vreme pripreme

70 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, Puter, So

Potrebno posuđe

Tiganj, Vatrostalna činija

Alergeni

Gluten, Jaja, Mleko, Pšenica

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 703kcal
Masti: 20g
Ugljeni hidrati: 56g
Od toga šećeri :15g
Proteini: 54g

Sastojci koje dobijate

Batak i karabatak
Jaje
Crni luk
Beli luk
Bukovača
Šampinjoni
Koncentrovani paradajz
Brendi
Belo vino
Mleko
Parmezan
Pileća supena kocka
Miks začina
Griz miks

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Zapečena piletina na francuski način“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *