Zapečena piletina na francuski način
sa vinom, brendijem, bukovačom, šampinjonima i griz uštipcima
599 din. - po porciji
Upoznaćemo vas sa jednim sjajnim načinom pripreme piletine na francuski način. Tajna je sos u kom se piletina krčka u rerni. Zasluge za taj sos idu pečurkama, belom vinu, brendiju i odabranim začinima. Zanimljivi griz uštpci sa peršunom i parmezanom takođe će upiti ovaj sjajni sos i konstatno ćete uživati sajnim ukusima severa Francuske.
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 70 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, Puter, So |
Potrebno posuđe | Tiganj, Vatrostalna činija |
Alergeni | Gluten, Jaja, Mleko, Pšenica |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 703kcal |
Sastojci koje dobijate | Batak i karabatak |
Recenzije
Još nema komentara.