Zapečeni karabataci Arabiata

sa spanaćem i sosom od paprike i paradajza u belom vinu

569 din. - po porciji

Karabataci zapečeni na fantasičan način u poznatom Arabiata sosu za koji ne treba trošiti previše reči. Dinstano povrće u belom vinu i skuvani spanać učinili su da uz pastu i meso “otputujete” na Apeninsko poluostrvo i uživate u svakom zalogaju. Možda nam trenutna situacija ne dozvoljava da putujemo, ali uz malo mašte i autentičnih ukusa, zahvaljujući Klopici možete da posetite mnoge zemlje. Prijatno i srećan put 🙂

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

50 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Duboki tiganj, Šerpa, Vatrostalna činija

Alergeni

Gluten, Pšenica

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 589 kcal
Masti: 17 g
Ugljeni hidrati: 62 g
Od toga šećeri : 14 g
Vlakna: 9 g
Proteini: 36 g

Sastojci koje dobijate

Batak i karabatak
Crveni luk
Crvena paprika
Beli luk
Seckani paradajz
Špagete
Pileća supena kocka
Belo vino
Slatki origano
Tucana paprika
Miks začina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Zapečeni karabataci Arabiata“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *