Zapečeni karabataci Arabiata
sa spanaćem i sosom od paprike i paradajza u belom vinu
569 din. - po porciji
Karabataci zapečeni na fantasičan način u poznatom Arabiata sosu za koji ne treba trošiti previše reči. Dinstano povrće u belom vinu i skuvani spanać učinili su da uz pastu i meso “otputujete” na Apeninsko poluostrvo i uživate u svakom zalogaju. Možda nam trenutna situacija ne dozvoljava da putujemo, ali uz malo mašte i autentičnih ukusa, zahvaljujući Klopici možete da posetite mnoge zemlje. Prijatno i srećan put 🙂
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 50 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, So |
Potrebno posuđe | Duboki tiganj, Šerpa, Vatrostalna činija |
Alergeni | Gluten, Pšenica |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 589 kcal |
Sastojci koje dobijate | Batak i karabatak |
Recenzije
Još nema komentara.