Zucchine e manzo di Bologna

Pasta sa tikvicama i junetinom u bolonjeze sosu

599 din. - po porciji

Uz par trikova Klopica će vam pokazati kako da poboljšate bolonjeze sos i učinite ga kremastijim. Čista junetina kao jedan od standardnih sastojaka ovog sosa i tikvice koje će malo da promene na bolje stvari u tanjiru. Vreme je da probate novu, poboljšanu verziju poznatog jela.

Nema na zalihama

Kategorije: , Oznaka:

Dodatne informacije

Vreme pripreme

30 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Puter, So, Ulje

Potrebno posuđe

Cediljka, Šerpa, Veliki tiganj

Alergeni

Gluten, Mleko, Pšenica

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 730kcal
Masti: 32g
Ugljeni hidrati: 79g
Od toga šećeri: 10g
Vlakna: 5g
Proteini: 35g

Sastojci koje dobijate

Mleveno juneće meso
Zelena tikvica
Beli luk
Krem sir
Koncentrovani paradajz
Linguine
Pileća supena kocka
Italijanska mešavina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Zucchine e manzo di Bologna“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *