Svinjski but u saftu

sa karfiolom u puteru i prezlama

599 din. - po porciji

Jedno domaćinsko jelo sa mesom u saftu koje svakako vraća u detinjstvo. Meso premazano senfom čini bazu za spremanje sosa u kombinaciji sa šargarepama. Za prilog tu je kuvani karfiol koji je preliven fuzijom putera i prezli. Nek vam pri ruci i bude neki hleb, jer sigurni smo poželećete da umačete u saft : )

Nema na zalihama

Kategorija: Oznaka:

Dodatne informacije

Vreme pripreme

40 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Šerpa, Tiganj

Alergeni

Gluten, Mleko, Pšenica

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 694 kcal
Masti: 28g
Ugljeni hidrati: 51g
Proteini: 58g

Sastojci koje dobijate

Svinjski but u šniclama
Karfiol
Šargarepa
Crni luk
Senf
Puter
Prezle
Brašno
Miks začina
Peršun

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Svinjski but u saftu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *