Vojvođanski đuveč sa mesom

uz grašak, boraniju, krompir, papriku, paradajz, šargarepu i pirinač

449 din. - po porciji

Đuveč sa mesom je tipčno vojvođansko jelo koje vraća u neke prošle dane. Varivo od raznog povrća može biti savršeno samo ako ga napravite na pravi način, a Klopica je tu da vam u tome i pomogne. Ovo jelo spada u ona po malo zaboravljena tradicionalna sremska jela, a to nikako nije zaslužilo po ukusu. Napravite autentični đuveč uz opciju da možete da birate da li ćete sa piletinom ili svinjetinom. 

Dodatne informacije

Vreme pripreme

60 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Šerpa, Tiganj

Nutritivne vrednosti

Sa piletinom:
Kalorije: 513 kcal
Masti: 9g
Ugljeni hidrati: 61g
Proteini: 31g

Sa svinjetinom:
Kalorije: 643 kcal
Masti: 30g
Ugljeni hidrati: 61g
Proteini: 45g

Sastojci koje dobijate

Pileći file ili svinjski but
Grašak i boranija
Krompir
Paradajz
Crvena paprika
Šargarepa
Crni luk
Jasmin pirinač
Paradajz sok
Miks začina
Peršun

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Vojvođanski đuveč sa mesom“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *